Herroepingsrecht

Invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen.

Aan Di Noi fashion, Kerkstraat 17, 3920 Lommel (info@dinoi-fashion.be) :

Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*) retourzending.

Reden: (*) herroeping (*) retourzending 

Besteld op (*)/Ontvangen op (*): 

Naam/Namen consument(en) :

Adres consument(en) : 

Handtekening van consument(en):

Datum :

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is

De Belgische wet op de handelspraktijken en de informatie en de bescherming van de consument, laat de aankoper toe binnen de 14 dagen na ontvangst van het product de verkoper te informeren dat hij/zij van de aankoop afziet. U kan dus het product terug sturen, binnen de 14 dagen na ontvangst van de levering. U dient ons zo spoedig mogelijk vooraf een seintje te geven via info@dinoi-fashion.be of op 0471.75 82 03. Om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn, kennen we graag de reden van retour.

De goederen dienen ongebruikt, ongewassen, fris (d.i. zonder geur van parfum, zweet, sigaretten, wasproduct ... en inclusief handleiding en originele labels …) en indien mogelijk in de originele verpakking, teruggestuurd worden binnen een termijn van 2 werkdagen na de kennisgeving. De goederen zijn zichtbaar gelabeld, het goed kan zonder deze labels nooit geretourneerd worden. Na een kort nazicht van de geretourneerde artikels, zullen wij uw bestelling terugbetalen of gratis omruilen voor een ander artikel of andere maat.

Artikels die online aangekocht werden moeten in de winkel worden omgeruild of teruggestuurd naar

Di Noi fashion, Kerkstraat 17, 3920 Lommel.

Gelieve de goederen aangetekend terug te sturen (dit is in uw eigen belang). Di Noi fashion kan niet aansprakelijk worden gesteld bij verlies of beschadigen van de goederen bij het terugsturen.

Verzendkosten bij het terugsturen dien U zelf te betalen.

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x